Alpaca uld

Serendipity Organics har et stort udvalg af lækkert tøj til børn, babyer og voksne i det blødeste, varmeste alpaca uld fra alpacaerne (dyr i lamafamilien) i Andesbjergene. Alpaca uld er et fantastisk materiale der er blødt mod huden, har en imponerende isoleringsevne og holder sig pænt og fnugfrit i årevis. Køb smukt børnetøj og voksentøj i alpaca uld her

Hvorfor alpaca uld?

Alpaca uld stammer fra Alpacaen der lever højt i Andesbjergene. Ulden er silkeblød og kradser ikke, hvilket gør den til et oplagt valg til børnetøj og tøj der bæres direkte på følsom hud. Samtidig har alpaca uld en fantastisk isolerende evne, som gør det varmt og lækkert på kolde vinterdage. Alpaca fnugger ikke, og med korrekt vask og håndtering holder det sig smukt i årevis.

Tøj i alpaca uld fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics har vi specialiseret os i komfortabelt og smart tøj til børn og babyer i naturlige, bæredygtige og økologiske materialer. Vi har udvidet vores sortiment, så du i dag også kan købe homewear og dametøj i den kendte høje kvalitet og det smukke design fra Serendipity Organics.

Køb tøj i alpaca uld her

Når du køber produkter fra Serendipity Organics her på siden, kan du nemt og sikkert betale med kreditkort. Dine varer leveres til døren af fragtfirma i løbet af få dage.