Babytøj økologisk

Køb babytøj i økologiske kvalitetsmaterialer hos Serendipity Organics. Vi sælger økologisk babytøj, børnetøj, accessories, dametøj og homewear. Du kan se vores kollektion her på siden, hvor du også nemt og sikkert kan købe økologisk babytøj og få det leveret lige til døren. Køb babytøj i økologisk topkvalitet her

Økologisk babytøj fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics er vi stolte af at tilbyde vores kunder en bred kollektion af babytøj i lækker økologisk kvalitet. Tøjet er ikke bare blødt, behageligt og smart, det er også fremstillet af naturlige materialer forarbejdet på en mest mulig bæredygtig og naturvenlig måde. Bl.a. er al farve og print på vores økologiske babytøj GOTS-certificeret, økologisk farve uden AZO farver, formaldehyd eller tungmetaller, og vi anvender ikke optisk blegning eller klorin.

Køb dit økologiske babytøj online

Lad dig friste af vores store udvalg af økologisk babytøj her i webshoppen, og køb og betal med kreditkort direkte her på siden. Det er både nemt, hurtigt og sikkert. Når du har placeret din ordre, sender vi varen med posten i løbet af 1-3 hverdage.

Babytøj, økologisk homewear og meget andet

Serendipity Organics har oplevet enorm popularitet med vores økologiske babytøj og børnetøj i topkvalitet. Derfor har vi nu udvidet vores sortiment, så vi ud over børnetøj og babytøj har økologisk homewear, accessories og tøj til voksne kvinder. Du kan se hele vores store udvalg her på siden.