Bæredygtige produkter

Køb økologiske, bæredygtige produkter hos Serendipity Organics – vi sælger børnetøj, babytøj, homewear, accessories og dametøj i Serendipity Organics kendte, høje kvalitet. Alle vores bæredygtige produkter kan købes her i webshoppen. Se alle de lækre, bæredygtige produkter fra Serendipity Organics her

Bæredygtige produkter fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics arbejder vi for, at vores produkter skal være produceret af materiale der belaster naturens mindst muligt. Samtidig har vi en målsætning om, at al forarbejdning sker under ordentlige forhold for arbejderne. Derfor er al vores bomuld fairtrade-certificeret og vi har i en årrække produceret tøj og homewear i økologiske naturfibre og kun farvet med AZO-fri, GOTS-certificerede farver – for naturens og for dit barns skyld. Du kan læse mere om vores bæredygtige produkter og bæredygtige målsætning her på siden, hvor du også kan se hele vores store, flotte kollektion af baby- og børnetøj, homewear og dametøj.

Køb dine bæredygtige produkter online

Alle vores bæredygtige produkter kan købes online her fra webshoppen. Du kan altid se, hvilke størrelser og farver vi har tilgængelige, og betaling ordnes nemt og sikkert med de fleste typer kreditkort. Når du har bestilt dine bæredygtige produkter fra Serendipity Organics, pakkes og sendes de i løbet af 1-3 hverdage. Så når du bestiller bæredygtighed hos os, får du det til døren i løbet af ganske få dage. Vi har glade kunder over hele verden, og vi glæder os til at byde dig velkommen som endnu en tilfreds kunde hos Serendipity Organics.