Bæredygtigt børnetøj

Serendipity Organics producerer økologisk, bæredygtigt børnetøj og babytøj til friske drenge og piger. Alt bæredygtigt børnetøj fra Serendipity Organics er fremstillet af eksklusive naturfibre for et komfortabelt, blødt og bæredygtigt valg, når du køber tøj til dine børn. Se det store udvalg af bæredygtigt børnetøj hos Serendipity Organics

Hvorfor vælge bæredygtigt børnetøj?

Bæredygtigt børnetøj er et spørgsmål om holdning – holdning til, hvordan vi ønsker, at vores tøj er fremstillet, både i forhold til miljøbelastning og arbejdsforhold. Hos Serendipity Organics har vi en holdning til, at vores børnetøj skal være fremstillet mest muligt bæredygtigt. Derfor anvender vi kun økologiske naturmaterialer i vores børnetøj. Bæredygtighed er ikke kun for naturen skyld, det er også for dine børns skyld. Vores tøj er fri for AZO-farver, formaldehyd, tungmetaller og andre skadelige stoffer.

Bæredygtigt børnetøj fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics finder du et stort udvalg af bæredygtigt børnetøj i str. 0 til 12 år. Vores børnetøj er inspireret af naturens smukke farver, rene linier, leg og fantasi. Du kan altid se vores store udvalg af bæredygtigt børnetøj til drenge og piger her på webshoppen, så kig dig omkring og lad dig inspirere.

Køb bæredygtigt børnetøj i webshoppen

Her i webshoppen kan du også købe bæredygtigt børnetøj og få det leveret til døren i løbet af få dage. Det er både nemt og sikkert at betale med kreditkort, og når vi har modtaget din ordre, sender vi varen i løbet af 1-3 hverdage. Vi ser frem til at byde dig velkommen som endnu en glad køber af bæredygtigt børnetøj fra Serendipity Organics.