Bæredygtigt design

Serendipity Organics tilbyder bæredygtigt design til børn, kvinder og hjemmet. Vores eksklusive bæredygtige design er inspireret af Skandinaviens natur, rene linier og leg. Shop bæredygtigt design direkte her fra webshoppen og få det leveret til døren i løbet af få dage. Shop bæredygtigt design fra Serendipity Organics

Bæredygtigt design fra Serendipity Organics

Serendipity Organics udvikler bæredygtigt design i lækre, bløde naturmaterialer. Bæredygtigheden dækker over, at alle vores produkter er økologisk certificerede og at vi konstant arbejder på at sikre, at forarbejdningsprocessen foregår under ordnede forhold for arbejderne og mest muligt skånsomt for naturen. Bl.a. Derfor foregår al indfarvning og print med GOTS-certificerede farver, der er fri for AZO-farver, formaldehyd og tungmetaller.

Bæredygtigt design til børn og voksne

Vores store kollektion dækker først og fremmest bæredygtigt design i form af vores populære børnetøj til friske drenge og piger fra 0-12 år. Hvert år har vi 2 nye kollektioner med lækkert bæredygtigt design, så du kan iklæde dit barn i smart, komfortabelt tøj uden farlige stoffer – og med god samvittighed over for naturen. Vi har nu udbygget vores kollektioner, så de også indeholder lækkert, eksklusivt homewear og bæredygtigt design til voksne kvinder. Selvfølgelig stadig i den kendte Serendipity Organics kvalitet.

Køb bæredygtigt design online

Du kan købe vores bæredygtige design direkte her fra webshoppen, hvor du nemt og hurtigt betaler med de fleste typer kreditkort. Når vi har modtaget din bestilling, pakker vi dine varer og sender dem med posten i løbet af 1-3 dage. Så når du bestiller bæredygtigt design hos Serendipity Organics, har du hurtigt varen i hånden.