Eco-design

Shop eco-design fra Serendipity Organics her på siden. Serendipity Organics producerer unikt eco-design i økologisk topkvalitet til baby, børn og voksne kvinder. Vi har nu også udvidet vores sortiment med lækkert eco-design homewear – tag et kig i webshoppen og lad dig inspirere. Se eco-design fra Serendipity Organics her

Shop eco-design fra Serendipity Organics

Her på webshoppen kan se hele vores store sortiment af eco-design i fantastisk lækker, økologisk kvalitet. Alt tøj fra Serendipity Organics er fremstillet i bløde og komfortable naturfibre der er forarbejdet på en måde, der er mindst muligt belastende for miljøet. Samtidig er materialerne behandlet med naturfarve uden skadelige stoffer og tungmetaller.

Få dit eco-design leveret til døren

Når du køber eco-design hos Serendipity Organics, får du dit nye lækre tøj eller homewear leveret lige til døren. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at købe og betale online med kreditkort, og når vi har modtaget din bestilling, afsender vi varerne med posten i løbet af 1-3 dage. Vi leverer i hele Europa til fast, lav pris.

Hvis du vil vide mere om vores eco-design

Du kan læse meget mere om vores tanker om bæredygtigt eco-design her på siden, hvor du også kan lade dig inspirere af vores mange økologiske produkter til børn og voksne. Hvis du har spørgsmål til produkter fra Serendipity Organics, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller per e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.