Fair trade tøj

Køb økologisk fair trade tøj hos Serendipity Organics. I vores webshop finder du et stort udvalg af fair trade tøj til børn fra 0 til 12 år samt accessories, home wear og dametøj. Alle produkter er økologiske og i den kendte, høje Serendipity Organics kvalitet. Kig dig omkring i vores webshop og lad dig inspirere. Se vores store udvalg af fair trade tøj her

Vores holdning til fair trade tøj

Hos Serendipity Organics har vi en klar holdning til, hvordan vi ønsker, at vores produkter fremstilles. Det er vigtigt for os, at de materialer vi bruger, ikke indeholder skadelige stoffer og tungmetaller. Derfor anvender vi kun GOTS-certificerede farver og print. Samtidig er det vigtigt for os, at forarbejdningen af vores materialer belaster naturen mindst muligt og foregår under ordnede forhold for arbejderen. Derfor er alt vores bomuld fair trade SA8000-certificeret, som en garanti for en bæredygtig og fair forarbejdning.

Fair trade tøj til store og små

Serendipity Organics er kendt for vores børnetøj af økologiske naturmaterialer i høj kvalitet. Vores design er præget af naturens smukke farver, rene linier og skandinavisk design. Udover børnetøj fra babystørrelser til 12 år, finder du nu også et udvalg af fair trade tøj til voksne kvinder samt en hel home wear kollektion i Serendipity Organics kendte, eksklusive stil.

Køb familiens fair trade tøj online

Det er både nemt og sikkert at købe hele familiens fair trade tøj her på Serendipity Organics webshop. Du kan betale med kreditkort, og når vi har modtaget din ordre, afsender vi varerne i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer i hele Europa til faste, lave priser.