Fragt

JUL 2021:
Hvis du ønsker levering i tid til juleaften anbefaler vi at din bestilling er os i hænde inden følgende datoer:
Levering i Danmark - senest kl. 12.00 den 20. december 2021
Levering til EU og øvrige udland - senest kl. 12.00 den 17. december 2021
Dette er en anbefaling. Vi kan desværre ikke give nogen garantier for levering fra det øjeblik din pakke er ude af vores hænder og i den valgte transportørs.

Du kan frit vælge mellem at få leveret af PostNord, GLS, Bring eller DAO til levering i Danmark. I resten af EU og verden leverer vi med Fedex eller UPS.

Vi leverer fragtfrit til Danmark såfremt din ordre overstiger 500 kr. Ved køb over 750 kr. leverer vi fragtfrit til hele EU.

Er din ordre under 500 kr. kan du enten få leveret til en firmaadresse for 30 kr., afhente pakken i en pakkeshop for 35 kr. eller få leveret hjem til dig selv for kr. 45.

Hvis du har mulighed for at bede os sende til en firmaadresse, er dette udover at være billigst måske også den mest "behagelige" måde for dig at modtage varerne på, da du således ikke behøver være hjemme for at tage imod pakken. Hvis vi sender til din hjemme-adresse beder vi dig følge forsendelsen ved hjælp af tracking nummeret, som du modtager pr. email når vi har sendt varerne afsted. Hvis du kan se, at du ikke vil være hjemme, når pakken leveres beder vi dig enten kontakte transportøren (PostDanmark eller GLS) og aftale nyt leveringstidspunkt eller udarbejde en fuldmagt som du f.eks. hænger på din hoveddør, hvor du giver transportøren lov til at henstille pakken på et af dig nærmere defineret sted. Sidstnævnte skal du kun gøre hvis du er indstillet på at tage ansvar for pakken fra da af !

Ønsker du at få leveret til en adresse i det øvrige EU, kan vi også hertil tilbyde levering for 45 kr. Fragtraterne for det øvrige udland spænder fra kr. 68 - 239 kr. Vi sender over hele verden. Se pristabel her: