Miljøvenlige produkter

Du kan købe en lang række miljøvenlige produkter her i Serendipity Organics’ online webshop. Hos Serendipity Organics finder du altid et stort udvalg af økologisk børnetøj og andre miljøvenlige produkter til børn, voksne og hjemmet. Shop miljøvenlige produkter hos Serendipity Organics og få varerne leveret til døren i løbet af få dage. Se vores store udvalg af miljøvenlige produkter her

Miljøvenlige produkter fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics finder du en lang række miljøvenlige produkter til dig selv og din familie. Vi fører bl.a. en bred kollektion af smart og komfortabelt økologisk børnetøj til drenge og piger fra 0 til 12 år. Desuden har vi også økologisk dametøj og homewear i form af bl.a. sengetøj og puder i den klassiske, skandinaviske stil, som Serendipity Organics er kendt for.

Hvorfor er vores produkter miljøvenlige?

Vi arbejder udelukkende med økologiske tekstiler for at sikre, at forarbejdningen af vores produkter er så miljøvenlig som overhovedet mulig. Traditionelt fremstillet tøj har en miljøbelastende fremstillingsprocess, men med miljøvenlige produkter fra Serendipity Organics er du sikret, at dit nye tøj har belastet miljøet mindst muligt. Vores produkter er ikke blot økologiske, en lang række af dem er også fairtrade-certificerede, hvilket er din garanti for fair og ordnede forhold for produktionsarbejderen.