Naturlige produkter

Køb økologiske, naturlige produkter her hos Serendipity Organics. I vores webshop finder du altid et stort udvalg af naturlige produkter som baby- og børnetøj, dametøj, sengetøj og puder. Alle vores tekstiler er certificeret økologiske. Se alle de naturlige produkter fra Serendipity Organics her

Børnetøj lavet af naturlige produkter

Alt børnetøj fra Serendipity Organics er fremstillet af miljøvenlige, naturlige produkter. Vi anvender kun økologiske naturfibre i alle vores tekstiler, og alt vores økologiske bomuld er desuden fairtrade-certificeret. Når vi vælger at arbejde med naturlige produkter, gør vi det både for naturens, for produktionsarbejderens og for dit barns skyld. For med naturlige produkter begrænser vi ikke blot miljøbelastningen. Vi sikrer også ordentlige arbejdsforhold i produktionen, og vi sikrer, at dit barn går i tøj uden giftige farvestoffer, tungmetaller og kemikalier.

Se vores naturlige produkter her på hjemmesiden

I vores webshop finder du altid et stort udvalg af økologiske, naturlige produkter. Udover moderne, skandinavisk børnetøj til drenge og piger imellem 0 og 12 år, fører vi også dametøj i lækre naturmaterialer og tekstiler til hjemmet i Serendipity Organics kendte kvalitet. Du kan købe alle vores naturlige produkter direkte i webshoppen og få dine nye varer leveret til døren i løbet af få dage. Vi sender varer ud i hele verden.