Øko baby

Hos Serendipity Organics har vi et stort udvalg af tøj, accessories og tekstiler til din øko baby! Alle vores produkter er økologiske og fremstillet af bløde, isolerende naturfibre uden skadelige stoffer. Vælg øko til din baby, hvis du ønsker produkter uden skadelige stoffer, der er fremstillet ansvarligt og miljøvenligt. Køb øko til din baby her

Tøj til din baby – øko er det rigtige valg

For rigtig mange mennesker er økologi blevet en livsstil, og særligt når vi får børn, begynder mange at overveje de positive konsekvenser ved at anvende økologiske produkter til madlavning, hudpleje, rengøring osv. Men mange glemmer tøjet. Meget traditionelt forarbejdet tøj indeholder skadelige kemikalier, farvestoffer der er mistænkt for at være kræftfremkaldende og tungmetaller. Derfor er økologisk tøj en rigtig god løsning, hvis du har en målsætning om en øko baby fra yderst til inderst.

Øko baby med tøj fra Serendipity Organics

Vores økologiske tøj fås fra str. 0 til 12 år, og to gange årligt kommer vi med en ny kollektioner af kjoler, sweatre, bukser, t-shirts, jakker, accessories og meget mere til friske drenge og piger. Alt vores tøj er fremstillet af naturfibre som vores økologiske og fairtrade-certificerede bomuld og Alpaca uld.

Køb tøj til din øko baby her

Du kan købe din babys nye, økologiske tøj direkte her fra webshoppen, hvor du hurtigt og sikkert kan betale med de fleste typer kreditkort. Vi sender varerne med posten, og leverer til faste, lave priser over hele verden.