Øko babytøj

Hos Serendipity Organics kan du købe et stort udvalg af smart og komfortabelt øko babytøj til drenge og piger. Tag et kig i vores webshop og lad dig inspirere til nyt øko babytøj til familien yngste. Se Serendipity Organics store udvalg af øko babytøj her

Øko babytøj fra Serendipity Organics

Øko babytøj fra Serendipity Organics er altid fremstillet af bløde og komfortable naturfibre som f.eks. vores fairtrade-certificerede bomuld og Alpaca uld fra Andesbjergene. Alle vore bomuldstekstiler er økologiske, og vi har en målsætning om, at forarbejdningen af vores produkter skal foregå mest muligt bæredygtigt og under ordnede forhold for produktionsarbejderen.

Øko babytøj og meget mere

Hos Serendipity Organics finder du ikke blot økologisk tøj til spædbørn – vores to årlige kollektioner dækker drenge- og pigetøj fra 0 til 12 år, og så har også nogle enkelte modeller til voksne kvinder. Desuden finder du i webshoppen et udvalg af tekstiler til hjemmet i form af sengetøj, puder mv. i den kendte, nordiske stil fra Serendipity Organics.

Øko babytøj til hele verden

I vores webshop kan du nemt og hurtigt købe og betale vores populære øko babytøj, og vi leverer til døren over det meste af verden. Fra vi har din bestilling og til varen er afsendt, går der 0-3 hverdage.