Øko sengetøj

Hos Serendipity Organics finder du et udvalg af øko sengetøj til både børn og voksne. Alt vores lækre øko sengetøj er fremstillet af 100% certificeret økologisk bomuld, og du kan købe vores øko sengetøj direkte her i webshoppen. Se vores udvalg af øko sengetøj her

Øko sengetøj fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics er vi kendt for vores økologiske børnetøj i høj kvalitet og i en klassisk, skandinavisk stil. Den skandinaviske stil og høje kvalitet går igen i vores nye linie af øko sengetøj, der ligesom vores bomuldstøj er fremstillet i bløde og komfortable økologiske naturfibre farvet med holdbare og skånsomme farver. Alt vores økologiske bomuld er GOTS-certifieret, hvilket er din garanti for, at alle økologiske retningslinjer er overholdt i produktionen af vores øko sengetøj.

Køb dit øko sengetøj online

Tag et kig på vores øko sengetøj her i Serendipity Organics egen webshop. Vi sælger øko sengetøj, børnetøj og dametøj til glade kunder over det meste af verden, og vi leverer til døren i løbet af få dage.

Hvis du har spørgsmål til vores øko sengetøj

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller per e-mail, hvis du har spørgsmål til vores øko sengetøj eller andre af vores produkter. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have.