Øko tøj

Find øko tøj til dig selv og resten af familien i Serendipity Organics webshop! Vi sælger GOTS-certificeret øko tøj i højeste kvalitet til babyer, børn og kvinder. Desuden har vi et udvalg af sengetøj og andet homewear. Tag et kig i vores webshop og find dit nye øko tøj fra Serendipity Organics. Se vores store udvalg af øko tøj her

Øko tøj til store og små

Hos Serendipity Organics er vi kendt for vores lækre, økologiske børnetøj i høj kvalitet. Vi har to nye kollektioner hvert år, med børnetøj fra 0 til 12 år. Du kan også finde enkelte modeller til voksne kvinder. Bl.a. smukke, økologiske sweatre i Alpaca uld eller enkle bomulds t-shirts i forskellige naturfarver.

Øko tøj fra Serendipity Organics

Alt øko tøj fra Serendipity Organics er GOTS-certificeret, hvilket er en international økologisk standard for tekstiler. Vores GOTS-certificering er din garanti for, at alle vores økologiske produkter er produceret efter strenge retningslinier og med stor hensyntagen til miljøet.

Køb dit øko tøj online

Du kan købe dit nye øko tøj online – direkte her i Serendipity Organics webshop. Vi leverer over det meste af verden, og det er nemt og sikkert og betale med de fleste kreditkort. Vi ser frem til at byde dig velkommen som endnu en tilfreds kunde hos Serendipity Organics.