Økologisk baby

Hos Serendipity Organics finder du altid et bredt udvalg af økologisk tøj og tilbehør til baby og større børn. Du kan købe vores produkter direkte her på siden og få dem leveret direkte hjem til dig og dit barn. Økologisk tøj er et godt valg – både for dit barn, for naturen og for de mennesker, som har været med til at fremstille det. Alt Serendipity Organics tøj er økologisk – baby og børnetøj finder du her i webshoppen

Økologisk baby

Ofte ønsker forældre at deres baby ikke skal omgives af kunstige tilsætningsstoffer og kemikalier – derfor træffer mange forældre et valg om at anvende økologi i madlavning, rengøring og personlig pleje. Men ofte glemmes tøjet, på trods af at traditionelt fremstillet tøj kan indeholde kemikalierester, tungmetaller, formaldehyd og andre potentielt skadelige stoffer. Med tøj fra Serendipity Organics kan du få økologisk baby fra yderst til inderst. Og vores tøj er ikke blot økologisk - det er også smart og komfortabelt.

Meget mere end økologisk babytøj

Du kan altid se vores aktuelle kollektion af økologisk babytøj her i webshoppen, hvor du også finder mere information om de naturlige, økologiske materialer, som er anvendt til tøjet. Bl.a. Kan du læse mere om GOTS-certificeringen, som er din garanti for certificeret og kontrolleret økologisk tøj til familiens yngste.

Køb tøj til din økologiske baby online

Du kan købe din babys nye økologiske tøj direkte her fra webshoppen. Det er både nemt, sikkert og hurtigt. Serendipity Organics leverer babytøj og andre økologiske tekstiler til glade kunder i det meste af verden.