Økologisk babytøj

Økologisk babytøj uden kemi – se det store udvalg i Serendipity Organics webshop. Vi har altid et stort udvalg af økologisk babytøj. Billig forsendelse over det meste af verden og hurtig levering. Se det store udvalg af økologisk babytøj fra Serendipity Organics

Økologisk babytøj fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics har vi lavet økologisk babytøj siden 2003. Vores fokus har altid været at fremstille komfortabelt tøj i bløde, naturlige materialer og uden skadelige kemikalier, tungmetaller eller AZO-farver. Samtidig arbejder vi for at produktionen af vores babytøj belaster miljøet mindst muligt og foregår under ordnede forhold for produktionsarbejderen. Vores tekstiler er GOTS-certificerede, en streng international økologi-certificering, der er din garanti for, at vores økologiske babytøj lever op til de strengeste krav. Samtidig er en del af vores produkter SA8000 fairtrade-certificerede som en garanti for ordentlige arbejdsforhold i produktionen.

Økologisk babytøj til små drenge og piger

Tag et kig i vores webshop og se det store udvalg af smart og komfortabelt økologisk babytøj fra Serendipity Organics. Vi arbejder kun med naturmaterialer i form af økologisk bomuld og uld samt alpaca uld, og vi præsenterer en ny kollektion to gange årligt. I webshoppen finder du alt fra dragter til de allermindste til kjoler, sweatre og bukser. Alt er naturligvis indfarvet med farver uden skadelige kemikalier.

Hurtig levering af økologisk babytøj fra Serendipity Organics

Fra vi har fået din bestilling, og til vi afsender varerne, går der blot 0-3 hverdage. Derfor får du altid hurtig levering af dine økologiske varer fra Serendipity Organics. Vores produkter leveres med kurér/post over det meste af verden – og altid til faste, lave priser.