Økologisk børnetøj

Du finder altid et stort udvalg af økologisk børnetøj hos Serendipity Organics. Køb økologisk børnetøj her i webshoppen og få hurtig levering over hele Europa til faste lave priser. Køb økologisk børnetøj hos Serendipity Organics

Økologisk børnetøj fra Serendipity Organics

Hos Serendipity Organics har vi lavet økologisk børnetøj siden 2003. Vores målsætning er, at vores tøj skal være miljøvenligt produceret under fair forhold for produktionsarbejderen. Og selvfølgelig skal tøjet være helt fri for skadelige kemikalier, tungmetaller osv., så det er sikkert for vores børn at have på. Vi kommer med to årlige kollektioner af økologisk børnetøj til drenge og piger mellem 0 og 12 år. Du kan se og købe den aktuelle kollektion her i webshoppen.

Certificeret økologisk børnetøj

Alt vores børnetøj er fremstillet af certificerede økologiske materialer. Vi benytter udelukkende naturfibre som uld og bomuld for at sikre størst mulig komfort og miljøvenlighed i alle vores produkter. Alt vores bomuld er 100% GOTS-certificeret, hvilket er en streng international standard for økologiske tekstiler. Det er din garanti for, at bomulden er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider, og at spinne- og farveprocesserne ligeledes overholder strenge, økologiske krav. Desuden finder du i GOTS-standarden en række etiske og sociale krav, der er med til at garantere sikre og ordnede forhold for produktionsarbejderen. Du kan se hele vores store udvalg af økologisk børnetøj her på siden – kig dig omkring og lad dig inspirere.