Økologisk bomuld

Find lækkert tøj til børn og voksne i certificeret økologisk bomuld her. Hos Serendipity Organics finder du altid et stort udvalg af beklædning, tilbehør og homewear i 100% fairtrade-certificeret og økologisk bomuld. Da kan se det store udvalg her i webshoppen. Se tøj i økologisk bomuld fra Serendipity Organics her

GOTS-Certificeret økologisk bomuld

Alt bomuld hos Serendipity Organics er 100% GOTS-certificeret økologisk. GOTS er den vigtigste, internationale standard for økologiske tekstiler og er din garanti for at hele produktionsprocessen lever op til strenge, økologiske krav. GOTS-certificeret økologisk bomuld er dyrket uden brug af pesticider og kunstgødning og spinneprocessen og farveprocessen lever ligeledes op til strenge økologiske krav. Desuden indeholder GOTS-certificeringen en del sociale og etiske kriterier, der er med til at sikre ordentlige forhold for produktionsarbejderen.

Hvorfor økologisk bomuld?

Når du køber tøj i økologisk bomuld sikrer du ikke blot en miljøvenlig og ansvarlig produktionsprocess. Du kan også være sikker på, at tøjet ikke indeholder skadelige kemikalier, AZO-farver eller tungmetaller som en del traditionelt produceret tøj kan indeholde.

Køb tøj i 100% økologisk bomuld til dit barn

I Serendipity Organics webshop finder du et stort udvalg af tøj i økologisk bomuld til børn fra 0 til 12 år. Vi fører desuden en række produkter vil voksne kvinder samt homewear i form af bl.a. sengetøj og puder.