Økologisk nattøj

Hos Serendipity Organics finder du økologisk nattøj til store og små. Altid hurtig levering til faste lave priser – tag et kig i webshoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg af økologisk nattøj. Nattøjet er ikke benævnt ”nattøj” eller ”pyjamas” men derimod Rib t-shirts og leggings. Køb økologisk nattøj fra Serendipity Organics her

Økologisk nattøj til familiens yngste

Serendipity Organics er kendt for økologisk tøj til børn og babyer i naturfibre og smukt, enkelt og skandinavisk inspireret design. Vi har to årlige kollektioner af økologisk børnetøj fra 0-12 år, og her i webshoppen finder du altid alle vores aktuelle produkter. Bl.a. kan du købe økologisk nattøj og dragter til babyer og småbørn. Alt er i certificeret økologisk bomuld eller uld og indfarvningen er foretaget med farver uden AZO-farver, formaldehyd, tungmetaller eller andre skadelige kemikalier. Derfor er økologisk nattøj det rigtige valg!

Køb dit økologiske nattøj online

I Serendipity Organics egen webshop finder du altid et stort udvalg af økologisk nattøj til store og små og mange andre økologiske tekstiler og produkter. Det er nemt og sikkert at betale online med kreditkort, og vi leverer til faste, lave priser over det meste af verden. Under ”special offers” finder du økologisk tøj til særligt gode priser, hvor du har mulighed for at spare op mod 50% på nogle af vores mest populære modeller.