Økologisk sengetøj

Se vores store udvalg af økologisk sengetøj her i webshoppen! Du finder altid et stort udvalg af lækkert, økologisk sengetøj til store og små hos Serendipity Organics. Alt vores sengetøj er fremstillet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Se vores udvalg af økologisk sengetøj her

Køb dit økologiske sengetøj online

Udover vores udvalg af økologisk sengetøj i den klassiske, nordiske stil, som Serendipity Organics er kendt for, fører vi også et stort udvalg af tøj til børn og voksne. Vi sender vores varer til glade kunder over det meste af verden, og du kan nemt og sikkert købe dit nye økologiske sengetøj fra Serendipity Organics direkte her på hjemmesiden.

Økologisk sengetøj fra Serendipity Organics

Serendipity Organics er kendt for økologisk børnetøj med naturfibre i høj kvalitet og en klassisk, skandinavisk stil. Dette går igen i vores linie af økologisk sengetøj og homewear, hvor alt er fremstillet af vores økologiske bomuld, der er blødt og komfortabelt og indfarvet med holdbare og skånsomme farver. Alt vores bomuld er GOTS-certificeret, hvilket en en international, økologisk standard for tekstiler. Desuden er vores bomuld fairtrade-certificeret.

Hvis du vil vide mere om vores økologiske sengetøj

Du kan se vores aktuelle kollektion af økologisk sengetøj under homewear her i webshoppen. Du kan også finde meget mere information om vores forskellige materialer og certificeringer her på sitet. Hvis du har yderligere spørgsmål til nogle af vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.