Økologisk tøj

Køb økologisk tøj online hos Serendipity Organics! Vi fører et bredt sortiment af økologisk tøj til både voksne og børn, og alle vores produkter er lavet i smukke, bløde og komfortable naturfibre i høj kvalitet. Se vores udvalg af økologisk tøj her i webshoppen. Køb økologisk tøj hos Serendipity Organics

Økologisk tøj i lækre materialer

Alt økologisk tøj fra Serendipity Organics er fremstillet i naturlige materialer som bomuld og alpaca uld. Alle vores materialer er selvfølgelig økologisk certificerede efter den internationale GOTS-standard, en økologisk standard for tekstiler, der stiller høje krav til materialer og forarbejdningsprocesser. Du kan læse mere om GOTS-certificering her på siden.

Køb økologisk tøj fra Serendipity Organics online

I Serendipity Organics webshop sælger vi økologisk tøj og homewear til kunder over det meste af verden. Du kan nemt og sikkert betale med dit kreditkort, og fra vi modtager din bestilling, til vi afsender varerne med fragtmand, går der blot 0-3 hverdage. Du har 14 dages fuld returret på alle varer fra Serendipity Organics webshop.

Mere om økologisk tøj fra Serendipity Organics

Hvis du har brug for mere information om det økologiske tøj fra Serendipity Organics, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. e-mail. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål, som du måtte have.