Økologisk uld

Serendipity Organics fører en række produkter i smukt, certificeret økologisk uld. Tag et kig i vores webshop og find tøj til store og små i varmt og komfortabelt økologisk uld. Se vores tøj i økologisk uld og andre økologiske materialer

Hvorfor økologisk uld?

Traditionel forarbejdning af tøj og tekstiler er miljøbelastende og udgør typisk også sundhedsfare for produktionsarbejderen. Samtidig indeholder traditionelt forarbejdede tekstiler ofte potentielt sundhedsskadelige kemikalier, tungmetaller og giftstoffer. Derfor er det en god idé, ikke kun for naturens skyld men også for din egen, at vælge tøj i økologiske tekstiler. Økologisk uld er et fantastisk naturmateriale med unik isoleringsevne og stor holdbarhed. Hos Serendipity Organics finder du et stort udvalg i økologisk uld.

Økologisk uld fra Serendipity Organics

Alt økologisk uld fra Serendipity Organics er certificeret efter USDA og NASAA internationale, økologiske standarder. Spindeprocessen og indfarvningen er GOTS-certificeret, hvilket garanterer, at der ikke bruges miljøbelastende eller sundhedsskadelige stoffer i forarbejdningsprocessen.

Køb tøj i økologisk uld online

Du kan købe alle vores produkter i økologisk uld direkte her fra webshoppen. Vi leverer med fragtmand over det meste af verden og sender dine varer blot 0-3 dage efter, at vi har modtaget din bestilling. Tag et kig i webshoppen og lad dig friste.