Økologiske stoffer

Serendipity Organics sælger smart tøj til drenge, piger og kvinder. Alt vores tøj er lavet af naturligt, økologisk stof uden sundhedsskadelige eller miljøbelastende materialer. Du kan se vores store udvalg af tøj af økologiske stoffer her i webshoppen, hvor du også kan læse mere om vores tilgang til miljøvenlige produkter. Se alle vores produkter i økologiske stoffer her

Børnetøj i miljøvenligt, økologisk stof

Alt tøj fra Serendipity Organics laves af naturfibre, der er bløde og skånsomme mod huden og uden skadelige stoffer. Det gør stoffet perfekt til tøj til børn og babyer. Udover det økologiske stof benytter vi os også af farver og tryk, uden de skadelige AZO-farver, tungmetaller eller formaldehyd. Serendipity Organics er kendt for at lave tøj og tekstiler i høj kvalitet, med et smukt design og i naturvenlige materialer. Tag et kig i webshoppen og lad dig inspirere af vores moderne, skandinaviske tøj til babyer og børn – og en smule til voksne kvinder.

Køb tøj af økologiske stoffer direkte her på siden

Du kan købe hele Serendipity Organics store sortiment her i webshoppen. Klik dig rundt, og se vores udvalg af smart og økologisk tøj til store og små børn samt voksne kvinder. Hvis du finder noget der frister, er det både nemt og fuldstændigt sikkert at betale med kreditkort her på sitet. Vi leverer vores produkter over hele verden i løbet af få dage og til faste lave priser.